Ogłoszenie

Kliknij po więcej informacji -> OBOWIĄZEK INFORMACYJNY

UWAGA Wysyłka gadżetów zostaje wstrzymana. Zapraszamy ponownie już w sierpniu bieżącego roku.

jak podłączyć radio DANCE (zwykła instalacja ISO)

Pytania dotyczące Car Audio.
chestertel
-#user
-#user
Posty: 7
Rejestracja: 21 marca 2017, 17:59
Lakier: Pomarańcz Tangerine metallic
Silnik: 1.2 HTP/70 KM
Aktualne auto: FABIA 2
Kontaktowanie:
Status: Offline

jak podłączyć radio DANCE (zwykła instalacja ISO)

Postautor: chestertel » 21 marca 2017, 18:03

Witam mam pytanie
Posiadam Fabie 2 2007 instalacja do radio jest standardowe ISO jak podłączyć radio DANCE?
mam też wyświetlacz w zegarach maxi-dot i chciałbym by info z radia wyświetlało się na maxi-docie
są tam również dwa kabelki cienkie (osobno) pomarańczowe z zieloną kostką
proszę o pomoc

Awatar użytkownika
TOMUŚ
-#junior admin
-#junior admin
Posty: 2361
Rejestracja: 14 kwietnia 2009, 20:41
Lakier: Czerwień Flamenco metalic
Silnik: 1.2 TSI/90 KM
Kontaktowanie:
Status: Offline

Re: jak podłączyć radio DANCE (zwykła instalacja ISO)

Postautor: TOMUŚ » 21 marca 2017, 21:06

Cześć.

Musisz sprawdzić czy nie masz podpiętej przejściówki z ori radia od Skody na nie ori np. sony, keewood itp.
Fajnie by było jakbyś zrobił fotkę wtyczki tej co masz.

Skoda zawsze daje wtyczkę pod radio swoją , ale dopuszcza też przejściówki pod radio nie oryginalne (nie ori)
Pozdrawiam,
Tomek

gadu: 7297471 - przed rozmową przedstaw się :)

chestertel
-#user
-#user
Posty: 7
Rejestracja: 21 marca 2017, 17:59
Lakier: Pomarańcz Tangerine metallic
Silnik: 1.2 HTP/70 KM
Aktualne auto: FABIA 2
Kontaktowanie:
Status: Offline

Re: jak podłączyć radio DANCE (zwykła instalacja ISO)

Postautor: chestertel » 22 marca 2017, 06:19

https://naforum.zapodaj.net/69f5d9202388.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/0d4f631df9ec.jpg.html

To zdjęcia które zrobiłem

podłączyłem dałem radę kupiłem przejściówkę od audi pozamieniałem przewody w kostce i działa wraz z CAN

Awatar użytkownika
TOMUŚ
-#junior admin
-#junior admin
Posty: 2361
Rejestracja: 14 kwietnia 2009, 20:41
Lakier: Czerwień Flamenco metalic
Silnik: 1.2 TSI/90 KM
Kontaktowanie:
Status: Offline

Re: jak podłączyć radio DANCE (zwykła instalacja ISO)

Postautor: TOMUŚ » 22 marca 2017, 20:31

Czyli masz wszystko ok? :)
Pozdrawiam,
Tomek

gadu: 7297471 - przed rozmową przedstaw się :)


chestertel
-#user
-#user
Posty: 7
Rejestracja: 21 marca 2017, 17:59
Lakier: Pomarańcz Tangerine metallic
Silnik: 1.2 HTP/70 KM
Aktualne auto: FABIA 2
Kontaktowanie:
Status: Offline

Re: jak podłączyć radio DANCE (zwykła instalacja ISO)

Postautor: chestertel » 22 marca 2017, 20:36

tak oprócz przewodu k-bus i GALA nie wiem gdzie wpiąć w radio
może ktoś ma zdjęcie z przewodami wpiętymi w radio



Wróć do „Car-Audio”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość