Jestem na forum dość świeży, ale są dwie rzeczy, które według mnie można poprawić.
Pierwsza - patrząc na odnośniki do kolejnych stron w danym wątku nie wiem na której stronie jestm. Nie wiem czy jest to ostatnia strona, czy może jeszcze jest jedna, a może nawet więcej dalej.
Druga sprawa - na innych forach w jakich uczestniczę wątki, w których się wypowiadałem są wyróżnione - od razy zauważam te, w których brałem udział i mogę szybko do nich zajrzeć.
Co wy na to?
odnośniki do kolejnych stron i oznaczenie 'aktywnych wątków'
-
- -#miłośnik FCP
- Silnik: 1.2 HTP/54 KM
- Kontaktowanie:
- Status: Offline
-
- -#Zasłużony dla FCP
- Kontaktowanie:
Dzięki za sugestie.
Jeśli chodzi o pierwszą sprawę to czcionka z numerem strony, na której się znajdujemy zawsze jest pogrubiona. W wolnej chwili spróbuję to bardziej uwidocznić.
Drugiej sugestii nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić. Mógłbyś dokładniej opisać to rozwiązanie ?
Jeśli chodzi o pierwszą sprawę to czcionka z numerem strony, na której się znajdujemy zawsze jest pogrubiona. W wolnej chwili spróbuję to bardziej uwidocznić.
Drugiej sugestii nie za bardzo potrafię sobie wyobrazić. Mógłbyś dokładniej opisać to rozwiązanie ?
Nie odpowiadam na PW / e-mail
-
- -#miłośnik FCP
- Kontaktowanie:
Rzeczywiście, w pracy na lepszym monitorze widzę, że są wytłuszczone. Ale mogłyby być mocniej
Co do drugiego - wątki, w których brałem udział zaznaczają się krzyżykiem - według mnie super opcja.
http://imageshack.us/photo/my-images/820/forumuw.jpg/
Edit: przy okazji przykład numerów stron widać na zdjęciu

Co do drugiego - wątki, w których brałem udział zaznaczają się krzyżykiem - według mnie super opcja.
http://imageshack.us/photo/my-images/820/forumuw.jpg/
Edit: przy okazji przykład numerów stron widać na zdjęciu
-
- -#Zasłużony dla FCP
- Kontaktowanie:
-
- -#miłośnik FCP
- Kontaktowanie: